Red Gate forums :: View topic - Using WebProxy with Smart Assembly
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

Using WebProxy with Smart Assembly

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
saint168



Joined: 01 Nov 2012
Posts: 10

PostPosted: Wed Dec 11, 2013 10:08 pm    Post subject: Using WebProxy with Smart Assembly Reply with quote

We use a webproxy to access the internet from our LAN and Smart Assembly is not able to report errors to the server using the proxy serer. The error we got is: (ERR 2001L The request failed with HTTP status. 407: Proxy Authentication Required).

Is there a place where we can fill in the authentication info so Smart Assembly can use the proxy server?
Back to top
View user's profile Send private message
DanielRose



Joined: 30 Oct 2009
Posts: 14
Location: Aachen, Germany

PostPosted: Thu Dec 12, 2013 9:41 am    Post subject: Reply with quote

If you are doing your own handling: There is a method SetProxy() on the UnhandledExceptionHandler.
Back to top
View user's profile Send private message
saint168



Joined: 01 Nov 2012
Posts: 10

PostPosted: Thu Dec 12, 2013 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you, that's what I was looking for.
Back to top
View user's profile Send private message
saint168



Joined: 01 Nov 2012
Posts: 10

PostPosted: Thu Dec 12, 2013 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

One more question, is there a recommended way to let the user set their proxy server address and port in the field? In standard .NET apps, we usually let the user edit the .config file and enter their proxy server address and port but the error reporter is compiled into our main app and it does not have a .config file.
Back to top
View user's profile Send private message
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 546

PostPosted: Mon Dec 30, 2013 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

The error reporting DLL is always merged into the main executable so I think you can use the main executable config file. I say *think* only because I only trust something that I've seen with my own eyes (and even then... Wink.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group