Red Gate forums :: View topic - SSC Won't Link to remote Subversion Source
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Source Control 2
SQL Source Control 2 forum

SSC Won't Link to remote Subversion Source

Search in SQL Source Control 2 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
gknierim



Joined: 16 Nov 2004
Posts: 24

PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:09 pm    Post subject: SSC Won't Link to remote Subversion Source Reply with quote

Well, this was all working last week and now when I go to link a database to my remote Subversion source control, the progress window sits at 10% and never moves. I have an existing database already linked to a different location on my remote Subversion server and when I click on Get Latest, it works fine.

The branch that I am trying to connect to is in a different folder but I've connected to it before. Is there something cached or something else I can do to fix this? I need to be able to link to this other branch.


Thanks,
Greg
Back to top
View user's profile Send private message
gknierim



Joined: 16 Nov 2004
Posts: 24

PostPosted: Mon Dec 12, 2011 11:11 pm    Post subject: Reply with quote

Never mind...after 15 minutes it finally connected and linked. This is with 2.2. Are there any plans to improve performance with large databases in 3.x??
Back to top
View user's profile Send private message
Anu Deshpande



Joined: 20 Apr 2009
Posts: 685
Location: Cambridge

PostPosted: Thu Dec 15, 2011 11:33 am    Post subject: Reply with quote

Many thanks for your post.

Here is the link to release notes for version 3.0 click here

Hope this answers your question.
_________________
Anuradha Deshpande
Product Support
Redgate Software Ltd.
E-mail: support@red-gate.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
shiftbit



Joined: 06 Mar 2013
Posts: 9

PostPosted: Thu Mar 07, 2013 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

I replied to an older thread, but I am using SSC and am running into a problem with linking.


from the other thread (sorry about the double post)
I have a local instance that was linked to a path in a subversion repository. After committing the changes in to this branch, I unlink and pointed it to a different location. When starting, it gets stuck at 10% and goes no further.

note: I had originally pointed the link to trunk, because I had used sql compare to bring down all the differences between our production db and my local instance. Then I committed these into trunk for a starting point.
Then I branched this into a new branch. This new branch is what I am trying to link to.
Back to top
View user's profile Send private message
andy.campbell.smith



Joined: 20 Oct 2011
Posts: 173
Location: Red Gate Software

PostPosted: Mon Mar 11, 2013 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

Can I check which version of SQL Source Control you've got installed? In the most recent version (3.1.4.72) we fixed an issue that made linking databases take much longer than it should have - if you're not using that version, can you try updating and let me know if it's still an issue?
_________________
Andy Campbell Smith

Red Gate Technical Support Engineer
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group