Red Gate forums :: View topic - Web Service stops to work while we run ANTS profiler
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Performance Profiler 6
ANTS Performance Profiler 6 forum

Web Service stops to work while we run ANTS profiler

Search in ANTS Performance Profiler 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
nammamane



Joined: 02 Jul 2012
Posts: 1

PostPosted: Mon Jul 02, 2012 3:53 pm    Post subject: Web Service stops to work while we run ANTS profiler Reply with quote

500 - Internal server error is received every time I try to call a web method with ANTS performance profiler running..

The webservice consumption code works perfectly fine and does all of the task.. when the profiler is switched off


ANTS profiler setting :

Application type tp profile : ASP.NET web application (IIS)
Profiling mode : Line-level and method levelt timings; all methods (most detailed)
SQL and file I/O Performance
Original port (IIS will restart)
Back to top
View user's profile Send private message
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 546

PostPosted: Mon Jul 02, 2012 4:45 pm    Post subject: Reply with quote

Can you try with a different profiling mode- I recommend sampling or, if possible- 'attach-to-process'.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group