Red Gate forums :: View topic - Report problem .
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
Aardvark
Aardvark forum

Report problem .

Search in Aardvark forum
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Jump to:  
Author Message
Kim Andersen
Guest





PostPosted: Thu Jul 15, 2004 9:47 am    Post subject: Report problem . Reply with quote

Report problem .

I have just installed the "new" version of Aardvark Bug Tracking (v. 2.0)

After a hard and long battle, I have it up and running on a Windows 2003
server, and all works fine . well not all, I can't generate any reports L .
When I press the "go" button under reports, nothing happens, it just idle
and then nothing else work in the Aardvark application. I have to close the
browser, and open a new one, to be able to access Aardvark again.

Well it's not entirely true that nothing is happening, I can see that it
creates a new folder in the "reports" folder. The new folder is named with a
GUID, but after that nothing is happening.

It gives no error, and there is nothing to be found in the Event Viewer.

Any help would be very appreciated J

/Kim Andersen
SaxoBank A/S


Back to top
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6581

PostPosted: Mon Jul 19, 2004 6:55 pm    Post subject: Re: Report problem . Reply with quote

Hi Kim,

What should happen next is that a web page and a PNG graphic file should
appear in the GUID folder. Is there nothing there?

Regards,

Brian Donahue
Red Gate Technical Support

"Kim Andersen" <kan@saxobank.com> wrote in message
news:IK8ylikaEHA.1588@server53...
> Report problem .
>
> I have just installed the "new" version of Aardvark Bug Tracking (v. 2.0)
>
> After a hard and long battle, I have it up and running on a Windows 2003
> server, and all works fine . well not all, I can't generate any reports L
.
> When I press the "go" button under reports, nothing happens, it just idle
> and then nothing else work in the Aardvark application. I have to close
the
> browser, and open a new one, to be able to access Aardvark again.
>
> Well it's not entirely true that nothing is happening, I can see that it
> creates a new folder in the "reports" folder. The new folder is named with
a
> GUID, but after that nothing is happening.
>
> It gives no error, and there is nothing to be found in the Event Viewer.
>
> Any help would be very appreciated J
>
> /Kim Andersen
> SaxoBank A/S
>
>


Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6581

PostPosted: Fri May 20, 2005 3:10 pm    Post subject: Reply with quote

If this error occurrs again, it's most likely down to the Graphics Server. (GSW32.dll | .exe) This is a third-party component that renders the graphics for the reports. You can try killing any instances of GSW32 through the Task Manager because it should spawn a new process the next time a report is generated.

GSW32 is a Terminate-Stay-Resident program, so if you do see it lingering in the processes tab of task manager, this doesn't necessarily mean that the process is 'hung'.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group