Red Gate forums :: View topic - Help, Hyperbac wont start!
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL HyperBac 5
SQL HyperBac 5 forum

Help, Hyperbac wont start!

Search in SQL HyperBac 5 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
digitalox



Joined: 10 Oct 2012
Posts: 3

PostPosted: Wed Oct 10, 2012 5:05 am    Post subject: Help, Hyperbac wont start! Reply with quote

Hello,

Our Hyperbac service won't start. The error message is:
Event Type: Error
Event Source: Service Control Manager
Event Category: None
Event ID: 7023
Date: 10/9/2012
Time: 10:46:15 PM
User: N/A
Computer: SERVER1
Description:
The HyperBac Control Service service terminated with the following error:
A device attached to the system is not functioning.

We installed the most recent version lately but noticed the restores took twice as long afterwards. I uninstalled it, installed a later version and now the error. Yes, I've rebooted a number of times Smile
Back to top
View user's profile Send private message
digitalox



Joined: 10 Oct 2012
Posts: 3

PostPosted: Wed Oct 10, 2012 6:08 am    Post subject: Reply with quote

As a workaround, I was able to reinstall the new version. This could mean some components are being left behind when uninstalling the new version that do not agree with the older version.

So far my tests are showing that the older version is twice as fast, so I still need to resolve this so that I can roll the servers back. I will open a separate thread for the speed issue.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group