Red Gate forums :: View topic - Performance counter are not working Windows XP SP3
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Performance Profiler 6
ANTS Performance Profiler 6 forum

Performance counter are not working Windows XP SP3

Search in ANTS Performance Profiler 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
TSchwab



Joined: 11 Jan 2008
Posts: 62
Location: Germany

PostPosted: Thu Dec 09, 2010 11:03 am    Post subject: Performance counter are not working Windows XP SP3 Reply with quote

Hi,

we installed the ANTS Performance Profiler on 3 different Windows XP SP3 machines. And all show the same problem. Sad

When we choose the ASP.NET web application (IIS) and just choose the Processor counter (default setting) to record and start profiling, the counters are not shown, the chart stays gray.

The LogFile shows:
09 Dec 2010 10:56:10.639 [1] INFO RedGate.Profiler.Logging.LogService - Starting new ANTS Performance Profiler 6 session
09 Dec 2010 10:56:10.654 [1] INFO RedGate.Profiler.Logging.LogService - Assembly version: 6.1.0.119
09 Dec 2010 10:56:15.675 [1] WARN RedGate.Profiler.OS.Local.LocalWindowsVersionInspector - Detected Windows version: Windows XP Professional (5.1 32-bit)
09 Dec 2010 10:56:15.690 [1] WARN RedGate.Profiler.IISSupport.Local.LocalIisInspector - IIS is supported on installed OS version
09 Dec 2010 10:56:15.690 [1] WARN RedGate.Profiler.IISSupport.Local.LocalIisInspector - Result of check to see if inetinfo.exe running: True
09 Dec 2010 10:56:15.690 [1] WARN RedGate.Profiler.IISSupport.Local.LocalIisInspector - Checks confirm that IIS is running.
09 Dec 2010 10:56:15.706 [1] WARN RedGate.Profiler.IISSupport.Local.LocalIisInspector - Checks confirm that IIS is enabled.
09 Dec 2010 10:56:15.706 [1] WARN RedGate.Profiler.IISSupport.Local.LocalIisInspector - Successfully detected IIS installation: IIS 5.1 (Auto-detected)
09 Dec 2010 10:56:15.706 [1] WARN RedGate.Profiler.IISSupport.Local.LocalIisInspector - Checks confirm that IIS is installed.
09 Dec 2010 10:57:48.419 [ConfigurableThreadPool thread] WARN RedGate.Profiler.Engine.Startup.Sessions.BaseSession - Couldn't find w3wp.exe in C:\WINDOWS\system32\inetsrv
09 Dec 2010 10:58:00.618 [ConfigurableThreadPool thread] WARN RedGate.Profiler.Engine.Startup.IIS.IISUtilities - WaitForPort on address 127.0.0.1, port 80

Our system configuration is:
- Windows XP SP3 (IIS 5.1)
- Dot.net 1.1 and 2.0 installed.
- Visual Studio 2003 (SP1) and 2005 installed.

Thanks for the help,
_________________
Regards,

Thorsten
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group