Red Gate forums :: View topic - ANTS menu disappeared in VS2010 on Windows 7 x64
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Performance Profiler 6
ANTS Performance Profiler 6 forum

ANTS menu disappeared in VS2010 on Windows 7 x64

Search in ANTS Performance Profiler 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
rhind



Joined: 07 Dec 2009
Posts: 6

PostPosted: Tue Nov 30, 2010 6:29 pm    Post subject: ANTS menu disappeared in VS2010 on Windows 7 x64 Reply with quote

It had been working fine but I reset my settings back to the default C# settings. The ANTS menu disappeared.

I uninstalled the VS plugin and re-installed it, but the menu hasn't re-appeared.

Nor if I go to 'customise' on the menu, do any of the profile commands appear in the Addins section.

How can I get the plugin to work again?

Cheers

Russell
Back to top
View user's profile Send private message
ShortAngry



Joined: 02 Dec 2010
Posts: 14

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

This happened to me once, I uninstalled and cleared up all the references to the profiler in the registry. Then I reinstalled and it seemed ok.
Back to top
View user's profile Send private message
rhind



Joined: 07 Dec 2009
Posts: 6

PostPosted: Fri Dec 10, 2010 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks, I had a reply from Redgate support pointing to the registry keys and that sorted it for me too.

I didn't realise the replies hadn't come here for others to see.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group