Red Gate forums :: View topic - Nothing happens
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Performance Profiler 5
ANTS Performance Profiler 5 forum

Nothing happens

Search in ANTS Performance Profiler 5 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
David Rutten



Joined: 07 Oct 2010
Posts: 4

PostPosted: Thu Oct 07, 2010 9:16 pm    Post subject: Nothing happens Reply with quote

Been a while since I used the Performance Profiler, just tried to run it and nothing happens. I've got 5.2.0.26 installed.

When I start the profiler from the VS 2008 ANTS5 menu, it shows up, it starts the exe, but nothing is recorded and the profiler window remains blank.

What am I doing wrong?
_________________
--
David Rutten
Robert McNeel & Associates
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6589

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 11:12 am    Post subject: Reply with quote

Hello David,

Does Performance Profiler work from the Start Menu? This would rule out Profiler itself as the cause so we could focus on the add-in.

You may just want to use to from the start menu anyway if it works. Going through the add-in doesn't save you a significant amount of time anyway.
Back to top
View user's profile Send private message
David Rutten



Joined: 07 Oct 2010
Posts: 4

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

I get the exact same behaviour via the Start Menu. It starts the target exe (C++ MFC app), nothing is being recorded. I start my .NET plugin, nothing is being recorded. This used to work just fine, it's probably some settings I changed somewhere but don't remember.
_________________
--
David Rutten
Robert McNeel & Associates
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6589

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 6:16 pm    Post subject: Reply with quote

ANTS Profiler doesn't connect until your application loads the .NET Framework. No MFC code is going to be profiled. Only the managed stuff.
Back to top
View user's profile Send private message
David Rutten



Joined: 07 Oct 2010
Posts: 4

PostPosted: Mon Oct 11, 2010 6:56 pm    Post subject: Re: Reply with quote

Brian Donahue wrote:
ANTS Profiler doesn't connect until your application loads the .NET Framework. No MFC code is going to be profiled. Only the managed stuff.


That's fine, I only care about the .NET code anyway. But even when my .NET plug-in is clearly up and running, ANTS is still blank.
_________________
--
David Rutten
Robert McNeel & Associates
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group