Red Gate forums :: View topic - Errors during and after archive process
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
Exchange Server Archiver
Exchange Server Archiver forum

Errors during and after archive process

Search in Exchange Server Archiver forum
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Jump to:  
Author Message
steved



Joined: 08 Mar 2010
Posts: 2

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 9:38 pm    Post subject: Errors during and after archive process Reply with quote

Hi there,

I am having a couple issues with ESA but I'm not sure if they are critical, as the archiving seems work fine and messages in the archive can be viewed by users.

After the archive process completes, two identical errors are logged in the admin console. Here are the details of the error:

Service: Archive Service
Type: Error
Date: 3/6/2010
Time: 12:28:02 PM
Server: localhost
Description:
Archive Service
Cannot save changes to attachment: Exception saving attachment to Exchange: System.Runtime.InteropServices.COMException
(0x800CCE05): Exception from HRESULT: 0x800CCE05
at Redemption.IRDOAttachment.Save()
at t.m()
at C.a()


In addition, during the archiving process, there are several debug messages in the Archive Service log. Here are several lines from the log:

10:31:54.941|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x8185000B
10:31:54.941|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x819D0003
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x819E001E
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x81E90003
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x81EE000B
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x81F80003
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x81FF0003
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x82FA000B
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x82FE000B
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x830E001E
10:31:54.957|Debug |MESSAGE |11 |Couldn't resolve MAPI property name from tag: 0x8314001E


Are these errors normal?

Any info would be appreciated,

Steve
Back to top
View user's profile Send private message
slaphead99



Joined: 10 Mar 2010
Posts: 93

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Hi there,

0x800CCE05 is a CDO_NOT_FOUND error. The problem could potentially be caused by corruption in the particular message being archived, so it may be worth trying to delete the message (if you do not need it) or running:
isinteg

on the mail store.
Back to top
View user's profile Send private message
slaphead99



Joined: 10 Mar 2010
Posts: 93

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 2:32 pm    Post subject: Reply with quote

The other messages you get are just informational.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group