Red Gate forums :: View topic - Bug: Table disappear from the object explorer
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Source Control 3
SQL Source Control 3 forum

Bug: Table disappear from the object explorer

Search in SQL Source Control 3 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
vbogoly



Joined: 06 May 2010
Posts: 3

PostPosted: Fri Jun 14, 2013 9:34 pm    Post subject: Bug: Table disappear from the object explorer Reply with quote

After I made changes in table structure using table designer, table name disappear from the object explorer.

SQL Source Control 3.2.027
SSMS 10.50.2500

Thank you
Back to top
View user's profile Send private message
jrohatec



Joined: 15 Jun 2013
Posts: 1

PostPosted: Sat Jun 15, 2013 1:09 am    Post subject: Same problem, pending changes are disappearing Reply with quote

Hi,

Here is the brief summary of my settings.

OS: windows 2008R2
SQL: Microsoft SQL 2008
SQL Source Control Installed: 3.4.4.36
SVN: TortoiseSVN 1.7.10


I have a batch file to deploy two different databases and both databases are linked in the shared database development mode. Here is what I have been experienced.

1. First run, there wasn't way detection after the deployment. No blue dots showing on object explorer. Only two green icons are showing for the linked databases and these databases are linked to SVN repository.

2. I tab back and forward between "Setup" and "Commit changes" under SQL Source Control. Then it finds out the pending changes on the first databases as blue dots in tables and stored procedures. Even tough my SQL batch contains the changes of the schema and data for both databases, it picked up and showed blue dots only in the first database. I was able to make the first check in into the first database. but there is no sign or blue dots on the second databases at all.

3. I reboot the server and tried to deploy from the batch file. Now, both databases are showing changes in blue dots. So, I clicked "Commit Changes" tab. Then, all the blue dots are disappeared all of suddent. Never coming back. even though I restarted SSMS or refresh.
Then, I did the same attempt to the 2nd databases to check in and those blue dots are gone again after tab to "Commit Changes".

any ideas????
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group