Red Gate forums :: View topic - Ants Profiler 5 is not recording anything.
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Performance Profiler 5
ANTS Performance Profiler 5 forum

Ants Profiler 5 is not recording anything.

Search in ANTS Performance Profiler 5 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
David Rutten



Joined: 07 Oct 2010
Posts: 4

PostPosted: Mon Mar 28, 2011 11:16 pm    Post subject: Ants Profiler 5 is not recording anything. Reply with quote

This is a continuation of a previous post, I have since got a new laptop and clean installation, but the problem is the same.

I'm running my .NET class library project as a plugin to an MFC C++ desktop application. The main app has a mixed mode plug-in manager that loads the .NET framework on startup and any .NET assemblies as plugins. My plug-in is clearly loaded and running, but I'm not getting any recorded results.

This is a brand new installation of Ants 5 on this Win7 64-bit machine (but the main app is running in 32-bit mode, as is my Visual Studio 2008)

.NET framework 3.5 SP1.

Way, way back this used to just work. How do I find out what is different?
_________________
--
David Rutten
Robert McNeel & Associates
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Wed Mar 30, 2011 12:04 pm    Post subject: Reply with quote

I have just replied to you via email.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group