Red Gate forums :: View topic - Windows Vista Ultimate; No UAA Service...
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
Exchange Server Archiver
Exchange Server Archiver forum

Windows Vista Ultimate; No UAA Service...

Search in Exchange Server Archiver forum
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Jump to:  
Author Message
SJCAdmin



Joined: 04 Nov 2010
Posts: 5

PostPosted: Thu Nov 04, 2010 5:41 pm    Post subject: Windows Vista Ultimate; No UAA Service... Reply with quote

After installing the Outlook Add-In I am seeing the following error on the only Windows Vista Ultimate workstation in my domain:

"No UAA Service appears to be associated with this mailbox; the indexing status cannot be retrieved."

I do not see this error on my Windows XP SP2 workstations (50 installed)

Any ideas?

Thanx in advance!!

Michael
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6581

PostPosted: Thu Nov 04, 2010 7:08 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Michael,

I'm sure this has nothing to do with the version of the operating system, but probably more to do with the mailbox. If you have installed the ESA Outlook add-in, then it retrieves the location of the UAAS from a hidden message in the inbox and uses that address to submit search requests to. Otherwise it does not know where to submit the search request.

If you archive that mailbox, even if there are no messages to archive or that meet the archive rule criteria, that should create the ESA hidden message and make the warning in the add-in go away.

Hopefully this helps.
Back to top
View user's profile Send private message
SJCAdmin



Joined: 04 Nov 2010
Posts: 5

PostPosted: Tue Nov 09, 2010 8:45 pm    Post subject: Re: Reply with quote

Brian Donahue wrote:
Hi Michael,

I'm sure this has nothing to do with the version of the operating system, but probably more to do with the mailbox. If you have installed the ESA Outlook add-in, then it retrieves the location of the UAAS from a hidden message in the inbox and uses that address to submit search requests to. Otherwise it does not know where to submit the search request.

If you archive that mailbox, even if there are no messages to archive or that meet the archive rule criteria, that should create the ESA hidden message and make the warning in the add-in go away.

Hopefully this helps.


Seems to have worked!!

Thanx!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group