Red Gate forums :: View topic - Service problem with version 6
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler Previous Versions
ANTS Memory Profiler Previous Versions forum

Service problem with version 6

Search in ANTS Memory Profiler Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
MartinH



Joined: 15 Apr 2005
Posts: 61

PostPosted: Wed Sep 08, 2010 6:25 pm    Post subject: Service problem with version 6 Reply with quote

I have installed and activated both the Performance and Memory profilers, but I'm getting an error when I try to start profiling a progam.

The error says:
Could not start the service, because it is disabled o because it has devices enabled associated with it. (This is a rouge translation from Spanish)

I have completely uninstalled, rebooted and reinstalled but still get the same error. I have also made sure that the 2 services are installed and started.

I have sent the errors to Redgate via the error reporting mechanism.

Please advise,
Martin.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group