Red Gate forums :: View topic - Unexpected null value has been found....
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Source Control 3
SQL Source Control 3 forum

Unexpected null value has been found....

Search in SQL Source Control 3 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
octacon100



Joined: 28 May 2014
Posts: 2
Location: United States

PostPosted: Wed May 28, 2014 8:57 pm    Post subject: Unexpected null value has been found.... Reply with quote

When trying to "get latest" from a newly updated tfs source, I keep getting unexpected null value errors. I've sent a few error reports in, but I'd like to get this fixed fast.


Here's the error details:

An unexpected null value has been found while running postprocessing operations on the script database. Please ensure the script database is consistent. If the problem persists, please contact our support.

I've tried unlinking and relinking, but I continue to get errors. Anything else I can do?
Back to top
View user's profile Send private message
octacon100



Joined: 28 May 2014
Posts: 2
Location: United States

PostPosted: Wed May 28, 2014 10:25 pm    Post subject: Found the fix Reply with quote

Ok, was able to fix it, so I'm leaving the fix here for anyone who needs it:

Go to the C:\Users\[your username here]\AppData\Local\Red Gate\SQL Source Control 3\Transients folder.

You'll find all the folders for your source control code here. Find the one that is linked to your database (You might need to fiddle with the setup to get a date modified changed on the folder) Rename that to something else, and set the connection up again. You should be able to start using "Get Latest" again.
Back to top
View user's profile Send private message
Evan Moss



Joined: 12 Jun 2013
Posts: 94

PostPosted: Fri May 30, 2014 10:50 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

Thank you for your post.

To be honest, I'm surprised your solution worked if unlinking/relinking doesn't work (that should rebuild the transient folder from scratch). Please let us know if you run into any more issues.

Regards,
Evan
_________________
Evan Moss
Product Support
(866) 627-8107
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group