Red Gate forums :: View topic - unable to configure alerts via Configuration>Alert Settings
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Monitor 4
SQL Monitor 4 forum

unable to configure alerts via Configuration>Alert Settings

Search in SQL Monitor 4 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
TJayBelt



Joined: 20 Jul 2005
Posts: 25

PostPosted: Wed Apr 30, 2014 7:34 pm    Post subject: unable to configure alerts via Configuration>Alert Settings Reply with quote

either in the hosted solution ( i know only a few days left of its existence) and the on premise solution, am I able to goto the configuration tab and get Alert settings to appear. It takes me to the page, which is loading, and it says loading, then it stops saying loading, and nothing appears.
Ive left it for a period of time assuming it may still be loading, but no.

No errrors. No alerts. No other problems. Just no data.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Evan Moss



Joined: 12 Jun 2013
Posts: 97

PostPosted: Thu May 01, 2014 8:55 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

Thanks for your post and sorry you're experiencing issues.

I've seen this behavior in one other case but we never reached a very good conclusion about why it was happening. Are you using IIS or the built-in web server?

The other customer was able to fix the behavior by re-installing the built-in web server, so that's my first suggestion. If that doesn't help, it would be great if you could send your log files in (just reply to the auto-email you received earlier today with the ticket reference). You can find the log files in configuration>about by clicking "retrieve all log files".

Thanks,
Evan
_________________
Evan Moss
Product Support
(866) 627-8107
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TJayBelt



Joined: 20 Jul 2005
Posts: 25

PostPosted: Thu May 01, 2014 10:54 pm    Post subject: Reply with quote

I did not get a ticket emailed to me. Refreshing this forum post was the only way i knew you responded.
I am not using IIS. I am using the SQL Monitor 4 Web Service.
I bounced the service, after reading this, hoping.
But nothing.

I could give you access to the site, if you would like to see. I wont give the password or link here though. Via email i would.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group