Red Gate forums :: View topic - Performance Issues
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

Performance Issues

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
prabaharan.p@proteam.in



Joined: 26 Dec 2013
Posts: 1

PostPosted: Fri Dec 27, 2013 8:45 am    Post subject: Performance Issues Reply with quote

We are using the Smart Assembly Professional Version 6.8.0.121 Licensed Version. We have implemented the Smart Assembly in our product (Windows Based). The Product is developed in .Net 4.0,WPF with SQL Server 2008 Express.

We are facing Performance issue when we loading the each page using Smart Assembly Build. But it is not happening in our normal release.
Even through we have changed the setting to medium level. Still the same issue we are facing now.

Please help us to resolve the performance issue.

Advance Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 547

PostPosted: Mon Dec 30, 2013 1:48 pm    Post subject: Reply with quote

The only issue we know of that systematically causes performance issues is when Control-Flow obfuscation is set to the highest level- is this the case?

Can you test with control-flow down to the lowest level?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group