Red Gate forums :: View topic - Filter "Classes with source code" not working?
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler 7
ANTS Memory Profiler 7 forum

Filter "Classes with source code" not working?

Search in ANTS Memory Profiler 7 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Dierk



Joined: 22 Jun 2012
Posts: 1

PostPosted: Fri Jun 22, 2012 3:37 pm    Post subject: Filter "Classes with source code" not working? Reply with quote

Hi,

Here is my scenario:
- I create 2 snapshots in my app by using the API
- I see both snapshots in the profiler -> good
- click on "Classes with source code" to only see my custom classes in the Class list -> works no problem -> good
- now I add the filter "Form current snapshot show only: new objects" -> my custom classes are removed from the Class list
- next I uncheck the option "Form current snapshot show only: new objects" -> my custom classes are still gone -> bad

What am I doing wrong?

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 591

PostPosted: Mon Jun 25, 2012 12:11 pm    Post subject: Reply with quote

Probably nothing.

This sounds like a simple bug.

Can you zip up and send your results file over to us at support@red-gate.com please?

We can investigate this thoroughly for you.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group