Red Gate forums :: View topic - Searching for *=
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Search 1
SQL Search 1 forum

Searching for *=

Search in SQL Search 1 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Bamajohn



Joined: 01 Oct 2010
Posts: 4

PostPosted: Mon Oct 31, 2011 6:51 pm    Post subject: Searching for *= Reply with quote

I have discovered a bug in SQL Search 1.0.1.2. I have read similar threads and tried forcing a reindex, then I found and deleted all the cached index files from %userprofile%\appdata\local\Red Gate\SQLSearch 1\Indexes\. Neither of these steps changed the observed behavior. I am running SQL Server Management Studio 2008 R2 SP1, 10.50.2500.0, on Windows 7 SP1 64-bit.

The problem is searching for *= with "All Objects" and "Exact Match" selected. The "All Objects" option brings back no results at all. However, changing the drop-down to "Views" brings back one result, and changing the drop-down to "Procedures" brings back five results.

This is very important to me as I am checking my database for SQL 2008 readiness and have come to depend on SQL Search.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group