Red Gate forums :: View topic - How to set up and use Event Markers
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Performance Profiler 6
ANTS Performance Profiler 6 forum

How to set up and use Event Markers

Search in ANTS Performance Profiler 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
michaelveloz



Joined: 30 Sep 2011
Posts: 1

PostPosted: Fri Sep 30, 2011 6:20 pm    Post subject: How to set up and use Event Markers Reply with quote

I read the docs on this, but I can't get it working.
I have added a reference to RedGate.Profiler.UserEvents to my application, but when I try to specify any form of "using RedGate..." in my files, I get "symbol not found".

What am I overlooking here?

Thanks!
Michael
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6678

PostPosted: Mon Oct 03, 2011 10:28 am    Post subject: Reply with quote

Hi Michael,

It sounds like a compiler error - I haven't seen this before. What other information is there? Certainly if VS is any good it would tell you the name of the symbol or the line of code that caused the problem...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group