Red Gate forums :: View topic - Installer running before I can open the wizard
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Virtual Restore 2
SQL Virtual Restore 2 forum

Installer running before I can open the wizard

Search in SQL Virtual Restore 2 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
MartinH



Joined: 15 Apr 2005
Posts: 64

PostPosted: Wed Jan 19, 2011 9:56 am    Post subject: Installer running before I can open the wizard Reply with quote

I have a strange problem when I start Virtual Restore (latest version), before the Virtual Restore Wizard starts, it runs the Windows installer.

If I start the Wizard again in the same session the installer is not run, but if I reboot the machine the next time I run the wizard the installer is run again.

Once the installer has finished, the wizard is run and I don't have any other problems. The program works as expected.

I am running on Windows 7 Enterprise x64 in Spanish.

Any ideas?

Regards,
Martin.
Back to top
View user's profile Send private message
javen



Joined: 25 May 2010
Posts: 50

PostPosted: Sat Jan 22, 2011 8:38 am    Post subject: Reply with quote

It is most likely the SSMS add in component, try backing up any virtually restored databases, then re-installing, selecting 'Run As Administrator' (if Vista, Windows 7 or Windows Server 2008)
_________________
Jeffrey Aven
Product Management - HyperBac Technologies
Red Gate Software
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group