Red Gate forums :: View topic - SharePoint - error stopping IIS when taking snapshot
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler Previous Versions
ANTS Memory Profiler Previous Versions forum

SharePoint - error stopping IIS when taking snapshot

Search in ANTS Memory Profiler Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
tkaminski



Joined: 26 Oct 2010
Posts: 3

PostPosted: Tue Oct 26, 2010 7:17 pm    Post subject: SharePoint - error stopping IIS when taking snapshot Reply with quote

Whenever I take a snapshot, I get an error that it could not stop IIS and then there is no snapshot info displayed, and profiling seems to have stopped.

How do I troubleshoot this? I have followed all the steps for SharePoint in the support article. Here is a screenshot after I take the snapshot:

Back to top
View user's profile Send private message
tkaminski



Joined: 26 Oct 2010
Posts: 3

PostPosted: Tue Oct 26, 2010 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

Oops ... never mind for now ... after a restart everything seems ok.
Back to top
View user's profile Send private message
tkaminski



Joined: 26 Oct 2010
Posts: 3

PostPosted: Tue Oct 26, 2010 7:34 pm    Post subject: Reply with quote

Happened again. I was able to take one snapshot. AFter clicking around the site some more, when I took the second snapshot, here's the error dialog I received:

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group