Red Gate forums :: View topic - The ANTS 5 Visual Studio menu is empty and disabled
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler Previous Versions
ANTS Memory Profiler Previous Versions forum

The ANTS 5 Visual Studio menu is empty and disabled

Search in ANTS Memory Profiler Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
joshnorton



Joined: 05 Mar 2010
Posts: 1

PostPosted: Fri Mar 05, 2010 9:20 am    Post subject: The ANTS 5 Visual Studio menu is empty and disabled Reply with quote

Hi, I have both the ANTS Memory Profiler and Performance Profiler (versions 5) installed, and the included Visual Studio addin to go with them. What I find however is that after a few days following the product installation the addin menu "ANTS 5" somehow becomes disabled and when you right click on the toolbar, choose customise, then click on the "ANTS 5" menu you find it also contains no items.

If I re-install the ANTS products, the menu appears again correctly, but after a few days it becomes disabled again. When I last upgraded the version of the ANTS software the menu came back again too, but also became disabled again after several days. Re-installing the addin following the procedures found elseware on this site has no effect - the menu stays disabled.

Any ideas? I've got ANTS Memory Profiler 5.2.0.49 standard edition, ANTS Performance Profiler 5.2.0.26, and Visual Studio 2008 9.0.30729.1 SP
Back to top
View user's profile Send private message
nick.maidment



Joined: 29 Jan 2010
Posts: 74

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

I've just sent you an email, please let me know if you get it.
Back to top
View user's profile Send private message
jeggers



Joined: 24 Mar 2010
Posts: 5

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 9:09 pm    Post subject: Re: Reply with quote

nick.maidment wrote:
I've just sent you an email, please let me know if you get it.

Same issue here !
_________________
l'essentiel est invisible pour les yeux
Back to top
View user's profile Send private message
unormal



Joined: 22 Apr 2010
Posts: 1

PostPosted: Thu Apr 22, 2010 7:19 pm    Post subject: Reply with quote

I just noticed this as well, I'm also using Visual Studio 2008, and I know I've recently used it. Suddenly the menu is disabled!

Anyone have a solution yet?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
theliberator



Joined: 06 May 2010
Posts: 1

PostPosted: Thu May 06, 2010 3:49 pm    Post subject: Fix VS2008 problem. Reply with quote

I suggest to use

...Red Gate\ANTS Memory Profiler 5\FixVS2K8.bat

PS:
Close all instances of VS2008 before executing.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group