Red Gate forums :: View topic - Application does not start
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler Previous Versions
ANTS Memory Profiler Previous Versions forum

Application does not start

Search in ANTS Memory Profiler Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
sifaka



Joined: 04 Mar 2010
Posts: 1

PostPosted: Thu Mar 04, 2010 5:52 pm    Post subject: Application does not start Reply with quote

Hello,

I'm trying to use memory profiler with a executable. The application runs without any problem if launched from Windows Explorer. But if I try to profile the application, it does not start properly.

The application shows a general application error indicating a 0xC0000092 exception.

My managed application uses some unmanaged DLLs.

Thanks in advance.
Back to top
View user's profile Send private message
nick.maidment



Joined: 29 Jan 2010
Posts: 74

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 4:01 pm    Post subject: application doesn't start Reply with quote

Hi, could you go to the help menu -> open log folder,

Please can you send the logs from some of your most recent attempts to profile to support @ redgate.com? (with reference number F0032194 in the subject line).

Thanks!

Nick
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group