Red Gate forums :: View topic - Issues
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Dependency Tracker 2
SQL Dependency Tracker 2 forum

Issues

Search in SQL Dependency Tracker 2 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Sam



Joined: 01 May 2006
Posts: 5

PostPosted: Tue May 02, 2006 12:03 am    Post subject: Issues Reply with quote

What does it mean when the all the UI buttons grey out, right-click is no longer possible, and all the dependencies (red arrows) dissappear from the diagram? I'll refer to this as the UI dying.

This seems to keep occuring. Either the the objects I added simply don't work, or in instance they work fine the first time - everything spiders and the layout arranges, then I switched layouts, the UI started to re-arrange, but I zoomed out the same time and the UI died.

Also,
1. The 'Buy Now' link produces a product not found error.
2. The 'Help' link produces a page not found errror.
3. What is the significance of the 'Messages' list down on the bottom-right? Are these critical errors?
4. I have two databases, A and B. Both contain cross-databases sprocs. If I add A first, I get warnings about depencies on B failing, and vice-versa. Question
Back to top
View user's profile Send private message
wallacea



Joined: 06 Dec 2005
Posts: 29
Location: Red Gate

PostPosted: Tue May 02, 2006 4:29 pm    Post subject: Issues Reply with quote

Hi Sam,

You don't really need to worry about the messages list. It just lists things like being unable to resolve external references, as you've noticed in point 4.

With regards to your UI dying problem, I'd like to know roughly how many objects you have in your database. What you're describing sounds like the graph re-laying out, but from the way your describing it sounds like it's taking so long that it's not obvious that this is what is happening.

Thanks
Alan.
Back to top
View user's profile Send private message
Sam



Joined: 01 May 2006
Posts: 5

PostPosted: Wed May 03, 2006 2:13 am    Post subject: Reply with quote

Hi Allan,

I did another test, addding all tables in one of our databases.

The initial layout arrangement worked, but the UI seemed stuck in the disabled mode. I tried leaving it for a few minutes but no change.

Screenshot of the resulting UI state here:
http://img59.imageshack.us/img59/7180/sshot201xa.gif

As to the total number of objects, I would guess <100 tables and <100 sprocs, maybe a little more.
Back to top
View user's profile Send private message
wallacea



Joined: 06 Dec 2005
Posts: 29
Location: Red Gate

PostPosted: Wed May 03, 2006 11:05 am    Post subject: Reply with quote

Hi Sam,

Can you pease tell me the exact steps you have taken to see this problem. Could you also please tell me the details of the machine you are running on (os, cpu and whether or not it's hyperthreaded, etc)

Thanks
Alan
Back to top
View user's profile Send private message
Sam



Joined: 01 May 2006
Posts: 5

PostPosted: Wed May 03, 2006 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Allan,

I've tried to repro with minimal steps but can't easily (I should have tried to before).
I'll play around further when I get a chance and if I can repro the issue further I'll post more info.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group