Red Gate forums :: View topic - SQL Search2 is not working - Exception generated
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Search 2
SQL Search 2 forum

SQL Search2 is not working - Exception generated

Search in SQL Search 2 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
iCodeHaha



Joined: 16 May 2014
Posts: 2

PostPosted: Fri May 16, 2014 7:12 pm    Post subject: SQL Search2 is not working - Exception generated Reply with quote

Trying to open SQL Search 2 and I get this:
It was working for a day and it stopped working later.

Catastrophic failure (Exception from HRESULT: 0x8000FFFF (E_UNEXPECTED))

and in the log all I have is this:
12:58:57.397|Info |RedGate.SIPFramework|1 |Red Gate SSMS Ecosystem host connecting to SSMS.
12:58:57.412|Info |RedGate.SIPFramework|1 |RedGate.SIPFramework version: 1.0.1.2025
12:59:02.058|Info |RedGate.SIPFramework|1 |Red Gate SSMS Ecosystem host connecting to SSMS.
12:59:02.058|Info |RedGate.SIPFramework|1 |RedGate.SIPFramework version: 1.0.1.2025

Tried with no luck:
Repair/Uninstall/install of SQL Search and SIP Framework/restarted computer/restarted SSMS

SQL Server 2008
Windows 7
Back to top
View user's profile Send private message
David Pond
Site Admin


Joined: 06 Mar 2012
Posts: 24
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Thu May 22, 2014 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

Please could you delete C:\ProgramData\Red Gate\SIPFw then repair the SIPFw installation.

Let me know what happens.

David
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
iCodeHaha



Joined: 16 May 2014
Posts: 2

PostPosted: Thu May 22, 2014 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

It is working now.

This is what I did:
1) I repaired SIP framework.
2) Open SSMS but do not connect to a Database Engine.
3) Open SQL Search2
4) Connect to DB engine.

and it is working now. Since the DB is on a remote server, I guess I have to do this.

Thanks anyway.
Back to top
View user's profile Send private message
David Pond
Site Admin


Joined: 06 Mar 2012
Posts: 24
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Thu May 22, 2014 4:41 pm    Post subject: Reply with quote

Great - thanks for letting me know. Smile

Actually I had a similar experience with the bug described in this thread. It only occurred when I opened a DB connection before opening SQL Search. http://www.red-gate.com/MessageBoard/viewtopic.php?t=20504

Perhaps you can avoid your workaround with the fixed version: http://www.red-gate.com/products/sql-development/sql-search/v2

David
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group