Red Gate forums :: View topic - OutOfMemoryException when building project. 6.8.0.121
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

OutOfMemoryException when building project. 6.8.0.121

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
lucasseries900



Joined: 13 Mar 2014
Posts: 1

PostPosted: Thu Mar 13, 2014 10:59 pm    Post subject: OutOfMemoryException when building project. 6.8.0.121 Reply with quote

I have been getting a System.OutOfMemoryException when building a project.

SA will throw the Exception when it gets to approx 1.2 GB in memory. It only gets to about 35% through the build process. It looks like it finishes the obfuscating process and then chokes right after.

The machine that I am working has a total of 8 GB of memory. The machine has plenty of memory left.

Any ideas why we throwing this type of exception when there is plenty of memory and are there any possible solutions??

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
michaeldowd



Joined: 02 May 2014
Posts: 1

PostPosted: Fri May 02, 2014 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,
We're getting the exact same problem. Any solutions on the horizon!? Seems to work more reliably when run from the .exe as opposed to running from the command line...
Back to top
View user's profile Send private message
MartinH



Joined: 15 Apr 2005
Posts: 64

PostPosted: Tue May 06, 2014 9:14 am    Post subject: Reply with quote

I'm also experiencing the same problem.

Are the any ideas on how to resolve this?

Thanks,
Martin.
Back to top
View user's profile Send private message
dfeltham



Joined: 28 Jul 2014
Posts: 1

PostPosted: Mon Jul 28, 2014 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

We are also seeing the same issue in 6.8.0.121. Did anyone ever get a resolution?
Back to top
View user's profile Send private message
danypd69



Joined: 22 Feb 2014
Posts: 3

PostPosted: Mon Aug 11, 2014 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

I have the same issue but the only workaround is to try the build until it succeeds.
SmartAssembly seems a dead project there has been no new versions in ages and the support only says that the developers are busy on other things.
Back to top
View user's profile Send private message
MartyO



Joined: 19 Aug 2010
Posts: 2

PostPosted: Fri Aug 29, 2014 1:08 pm    Post subject: Reply with quote

I also get this problem regularly. Like danypd69 I need to restart SA and retry several times . I'm just waiting for the day when this no longer works for me, at which point this become a very critical issue for us.

SA is a great product and the team at Red Gate are fantastic. Come on guys, time to get this sorted.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group