Red Gate forums :: View topic - Comparing OK but suddenly deploying KO
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Data Compare 10
SQL Data Compare 10 forum

Comparing OK but suddenly deploying KO

Search in SQL Data Compare 10 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
guillaume_lejeune@mc3.fr



Joined: 10 Apr 2014
Posts: 1

PostPosted: Thu Apr 10, 2014 9:34 am    Post subject: Comparing OK but suddenly deploying KO Reply with quote

Hello
I use SQL Data Compare and automation using batch script launched by task manager Under Windos Server 2008.
Suddenly, the script stops after comparing and no generation or delpoyment is done. No parameter has been changed and it was working well before.
Scrpit retunrs 0 as run correctly. Where can I find some logs to help understanding why deployement is not running ?
Back to top
View user's profile Send private message
eddie davis



Joined: 14 Jun 2006
Posts: 941
Location: Red Gate Software

PostPosted: Thu Apr 10, 2014 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you for your forum post.

Sorry I must ask the most basic of questions first. The deployment process will only run if there are differences between the two data sources. So the basic question to ask, are the databases identical?

If you are using the '/include:identical' switch, this will suppress exit code 63 to indicate the the data sources are identical.

Many Thanks
Eddie
_________________
Eddie Davis
Technical Support Engineer
Red Gate Software Ltd
E-mail: support@red-gate.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group