Red Gate forums :: View topic - Detail missing from email alerts
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Monitor 4
SQL Monitor 4 forum

Detail missing from email alerts

Search in SQL Monitor 4 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
johnmcp



Joined: 17 Apr 2013
Posts: 9

PostPosted: Wed Jan 15, 2014 4:03 pm    Post subject: Detail missing from email alerts Reply with quote

For some reason the email alerts I am receiving are missing the detail they usually have. It seems to have reverted back to the way they were pre Version 3.3.

I am currently running 4.0 but I had this issue in 3.5 as well. I thought if I upgraded to 4.0 the problem would go away but unfortunately not.
Back to top
View user's profile Send private message
chriskelly



Joined: 19 Apr 2010
Posts: 329
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Thu Jan 16, 2014 9:13 pm    Post subject: Reply with quote

Please can you try restarting the SQL Monitor Base Monitor service. Do any newly generated alerts show the same behaviour?
_________________
Chris Kelly
Technical Support Engineer
Back to top
View user's profile Send private message
Luis Martin



Joined: 15 Nov 2005
Posts: 61

PostPosted: Thu Jan 16, 2014 11:12 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here.
I don't receive SQL process fragment (long running query alert) after 4.0 installation.
Back to top
View user's profile Send private message
chriskelly



Joined: 19 Apr 2010
Posts: 329
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Fri Jan 17, 2014 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

Would it be possible for you to email the SQL Monitor error logs, as described in this document, to support@red-gate.com. Please make sure that you include the support ticket number 11317 in the subject line.

https://documentation.red-gate.com/pages/viewpage.action?pageId=20743048
_________________
Chris Kelly
Technical Support Engineer
Back to top
View user's profile Send private message
johnmcp



Joined: 17 Apr 2013
Posts: 9

PostPosted: Thu Jan 23, 2014 10:10 am    Post subject: Reply with quote

In my case, the problem was lack of resources on the base monitor server. The process which adds the detail to the mail was timing out. I added some extra memory to the server and the problem has been resolved.
Back to top
View user's profile Send private message
Luis Martin



Joined: 15 Nov 2005
Posts: 61

PostPosted: Mon Jan 27, 2014 4:29 pm    Post subject: Reply with quote

Hi johnmcp,

Could you share about how much memory before and after?.
Thanks,
Back to top
View user's profile Send private message
Luis Martin



Joined: 15 Nov 2005
Posts: 61

PostPosted: Wed Feb 12, 2014 11:30 pm    Post subject: Reply with quote

Well, I'm using 8gb in server monitor. Should I add more memory?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group