Red Gate forums :: View topic - Search giving no result
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Search 1
SQL Search 1 forum

Search giving no result

Search in SQL Search 1 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
papadopoulos



Joined: 12 Feb 2014
Posts: 2
Location: Blainville, Qc

PostPosted: Wed Feb 12, 2014 8:17 pm    Post subject: Search giving no result Reply with quote

Been using your tool for a while now and it's the first time my search doesn't work...

I wrote APP_228 in the search field for all objects and all database and nothing happens. I found it myself with a query inside a table after my provider told me which table it was.... but why is it not working ? No special caracter, one word(no exat match needed) and the larger search scope I could use.

Anyway, let mw know If you have any idea.
Back to top
View user's profile Send private message
papadopoulos



Joined: 12 Feb 2014
Posts: 2
Location: Blainville, Qc

PostPosted: Wed Feb 12, 2014 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

Let it go.... it is a value I was looking for and the search tool doesn't work on these :/

Didn't realize when I wrote my post.

Thx anyway
Back to top
View user's profile Send private message
Amélie



Joined: 02 Mar 2014
Posts: 1

PostPosted: Sun Mar 02, 2014 3:57 am    Post subject: Share the fix please! Reply with quote

Hi papadopoulos,
tell me are you find any solutions to fix the search tools?
I have the same issue and I am newbe in this.

Let me know or share it ok?
Thanks!
Amélie
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group