Red Gate forums :: View topic - Parsing error on Materialized View with "WITH" clause
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
Schema Compare for Oracle
Schema Compare for Oracle forum

Parsing error on Materialized View with "WITH" clause

Search in Schema Compare for Oracle forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
skoffer



Joined: 11 Sep 2013
Posts: 1

PostPosted: Wed Sep 11, 2013 4:49 pm    Post subject: Parsing error on Materialized View with "WITH" clause Reply with quote

Version 3.0.0.719

My view is like

CREATE MATERIALIZED VIEW smmry_cross_tab_equity_10
BUILD DEFERRED
REFRESH COMPLETE
AS WITH ba AS
(SELECT
rds_employee_id
,pcr_team_id
....

When trying to schema compare it I get the following error:
Parsing failed with message SyntaxError. Unexpected token 'AS'(Line 4, Col1) Sumbol Id.
Back to top
View user's profile Send private message
neil.anderson



Joined: 28 Sep 2010
Posts: 64

PostPosted: Fri Sep 13, 2013 1:49 pm    Post subject: Re: Parsing error on Materialized View with "WITH" clause Reply with quote

[quote="skoffer"]Version 3.0.0.719

My view is like

CREATE MATERIALIZED VIEW smmry_cross_tab_equity_10
BUILD DEFERRED
REFRESH COMPLETE
AS WITH ba AS
(SELECT
rds_employee_id
,pcr_team_id
....

When trying to schema compare it I get the following error:
Parsing failed with message SyntaxError. Unexpected token 'AS'(Line 4, Col1) Sumbol Id.[/quote]

Hi thanks for this. I've been able to recreate so I'll have a fix for you soon.
Back to top
View user's profile Send private message
neil.anderson



Joined: 28 Sep 2010
Posts: 64

PostPosted: Mon Sep 16, 2013 11:09 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

I believe this has been fixed. You can try the latest builds of Schema Compare and Source Control here:

http://download.red-gate.com/EAP/SourceControlforOracle/SourceControlforOracle_2.0.0.100.exe

http://download.red-gate.com/EAP/SchemaCompareforOracle/SchemaCompareforOracle_3.0.0.737.exe

Please let me know if the problem persists.

Thanks,
Neil
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group