Red Gate forums :: View topic - Version in report wrong
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

Version in report wrong

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
jf3000



Joined: 12 Mar 2013
Posts: 13

PostPosted: Fri May 03, 2013 6:15 pm    Post subject: Version in report wrong Reply with quote

How come in my application it says 1.0.0.198 yet when I produce an error it says Build v1.0.0.0. How does one change it to reflect the correct version?


Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6589

PostPosted: Mon May 06, 2013 11:16 am    Post subject: Reply with quote

Hello,

I think SA uses the version of the executing assembly, so if you've processed a DLL, you probably get the exe version rather than the DLL version. If that's not it, please let me know.
Back to top
View user's profile Send private message
jf3000



Joined: 12 Mar 2013
Posts: 13

PostPosted: Mon May 06, 2013 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

Huh?? My software doesn't use any DLL's. It just reports the version is always 1.0.0.0
Back to top
View user's profile Send private message
jf3000



Joined: 12 Mar 2013
Posts: 13

PostPosted: Mon May 13, 2013 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

Still no news why this is happening.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group