Red Gate forums :: View topic - WebDev.WebServer40.exe Dies upon Snapshot
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler 7
ANTS Memory Profiler 7 forum

WebDev.WebServer40.exe Dies upon Snapshot

Search in ANTS Memory Profiler 7 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
knovak72



Joined: 03 May 2013
Posts: 1

PostPosted: Fri May 03, 2013 8:53 pm    Post subject: WebDev.WebServer40.exe Dies upon Snapshot Reply with quote

I'm profiling a .Net 4.0 WCF service running under the Visual Studio Development Server (WebDev.WebServer40.exe). I start WebDev.WebServer40.exe from the New Session Window by selecting the ASP.NET web application (web development server) and entering the path to my .svc file. When I hit Start Profiling, the service starts and I'm able to capture an initial snapshot. I'm able to run 1 - maybe 2 APIs and take a snapshot after each run. However, I'm unable to capture anymore than 1 or 2 snapshots because WebDev.WebServer40.exe dies after the 2nd or 3rd snapshot request. I also tried running Memory Profiler as an administrator and still receive the same symptoms.


This is the error in the event viewer:

Faulting application name: WebDev.WebServer40.exe, version: 10.0.40219.1, time stamp: 0x4d5f345a
Faulting module name: clr.dll, version: 4.0.30319.296, time stamp: 0x50484aa9
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x00025ae4
Faulting process id: 0x2060
Faulting application start time: 0x01ce482ab291f8f9
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\DevServer\10.0\WebDev.WebServer40.exe
Faulting module path: C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\clr.dll
Report Id: b9231a99-b41e-11e2-a73a-002713ca685c

Any thoughts on how to fix this?

Thanks,

Kyle
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6582

PostPosted: Mon May 06, 2013 11:21 am    Post subject: Reply with quote

Hi Kyle,

Unfortunately, the error code is a bit vague, so we will have to contact you by email. The only way to even begin to troubleshoot an access violation exception is by getting a memory dump from the process.

However I suspect this can happen with IIS if you enable 32-bit as well, but you are not using IIS.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group