Red Gate forums :: View topic - setting up a migration script folder
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Source Control 3
SQL Source Control 3 forum

setting up a migration script folder

Search in SQL Source Control 3 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
irishmaninada



Joined: 23 Jul 2012
Posts: 8

PostPosted: Thu Jul 26, 2012 8:36 pm    Post subject: setting up a migration script folder Reply with quote

I am using the latest version of source control and going against vault as my version control server.

I am trying to set up my migration folder, and getting the following error:

Quote:
The database script location and migration script location can not be the same folder, and one cannot be the parent of the other.


I did google this and found the following link (http://www.red-gate.com/supportcenter/content/SQL_Source_Control/help/3.0/SSC_EG_Deploy_Migrations#o14961) and as far as I can see, I am following the same steps that is in the link.

So any help on this would be appreciated. Thanks.

JD
Back to top
View user's profile Send private message
jw



Joined: 27 Jul 2012
Posts: 1

PostPosted: Fri Jul 27, 2012 6:56 pm    Post subject: Reply with quote

I was confused by this initially as well. It seems that you must have a separate repository for the migration scripts and the database.
Back to top
View user's profile Send private message
irishmaninada



Joined: 23 Jul 2012
Posts: 8

PostPosted: Fri Jul 27, 2012 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

I thought that was the solution as well, but that didnt work and then I ended making it work for a different database. The difference being when I added in the new database, I set up the folder and migration folder within my new respository and then it worked.

Not sure if that is a bug (feature, everything is a feature in software Smile ) or not, but that allows me to move forward. Although I am not seeing how to add this in retroactively, probably a vault thing at this point.

JD
Back to top
View user's profile Send private message
irishmaninada



Joined: 23 Jul 2012
Posts: 8

PostPosted: Thu Oct 04, 2012 4:18 pm    Post subject: not working for me Reply with quote

I know back in July I thought I had this working properly, and then I went on holidays and came back, and other things pushed down the food chain. Now I am back to it, and still getting the same error as before...any ideas on what it is that I am doing wrong.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group