Red Gate forums :: View topic - Error when restoring .sqb file
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Virtual Restore 2
SQL Virtual Restore 2 forum

Error when restoring .sqb file

Search in SQL Virtual Restore 2 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
lee.walters



Joined: 18 Jul 2012
Posts: 3

PostPosted: Mon Oct 01, 2012 12:18 pm    Post subject: Error when restoring .sqb file Reply with quote

Have been trying to restore a .sqb file to a Virtual database but every time I do it returns an error at the end saying that the Media is incorrectly formed.

It only ever happens with this one database backup. i.e. I have tried several times to backup the file and restore it.

It works with other backups of other databases. I'm just wondering if there is a size limitation? the DB backup (.sqb) file is around 90Gb in size. The Physical database is around 800GB on disk

Any help or pointers would help

Thanks
_________________
--== Nothing is fool proof, to a talented fool ==--
Lee Walters
Back to top
View user's profile Send private message
peter.peart
Site Admin


Joined: 02 Sep 2008
Posts: 362
Location: Top floor, RG towers with the cool kids

PostPosted: Thu Oct 04, 2012 9:52 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for your post. There isn't a size limitation, but there's a couple of things that *could* be causing the problem. These are:

- The backup file is corrupt
- You're performing a virtual restore over the network (backup file located on another machine) and you're getting data loss or there's connectivity problems.

Have you actually been able to restore this file properly?
_________________
Peter Peart
Red Gate Software Ltd
+44 (0)870 160 0037 ext. 8569
1 866 RED GATE ext. 8569
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
lee.walters



Joined: 18 Jul 2012
Posts: 3

PostPosted: Thu Oct 04, 2012 10:39 am    Post subject: Reply with quote

Hi Peter

Thanks for the reply.

I've done a verify of the backup file on the server where the backup was taken and that was OK - copied the file to the server that's hosting the new database - so we're not restoring over the network.

I'll try copying the file again though using RoboCopy to ensure that the file copy operation hasn't timed out and revert with the results.

Thanks

Lee Walters
_________________
--== Nothing is fool proof, to a talented fool ==--
Lee Walters
Back to top
View user's profile Send private message
maithly



Joined: 06 Feb 2014
Posts: 1

PostPosted: Thu Feb 06, 2014 5:43 am    Post subject: Reply with quote

The HyperBac service is set to login with an admin level account for testing purposes. The folder was opened to the Everyone role. Neither of these cause a change in the error.
_________________
MAITHLY
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group