Red Gate forums :: View topic - Unable to view code source
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Performance Profiler 7
ANTS Performance Profiler 7 forum

Unable to view code source

Search in ANTS Performance Profiler 7 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
rajm



Joined: 17 Apr 2006
Posts: 8

PostPosted: Tue Sep 18, 2012 4:25 pm    Post subject: Unable to view code source Reply with quote

Hi all,

We have version 6.3 of the profiler. When I hover over a given method in the main view it states "Source code is available for this method. Click to View, or right-click for further options."

When I click, however, I do not get the source code view to show. I've also tried hitting F10 to no avail. Note that we used to be able to view source -- not sure when it stopped working however (perhaps with one of the upgrades).

Help!

Thanks,

Raj
Back to top
View user's profile Send private message
Chris.Allen



Joined: 12 Mar 2009
Posts: 547

PostPosted: Wed Sep 19, 2012 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

Would you be able to send your results file over to us at support@red-gate.com ?

We'll take a look at it. Please put F64739 in the subject (your support reference)
Back to top
View user's profile Send private message
rajm



Joined: 17 Apr 2006
Posts: 8

PostPosted: Mon Sep 24, 2012 7:29 pm    Post subject: Reply with quote

OK - sent...
Back to top
View user's profile Send private message
rajm



Joined: 17 Apr 2006
Posts: 8

PostPosted: Tue Oct 02, 2012 7:14 pm    Post subject: Reply with quote

Bump...
Back to top
View user's profile Send private message
rajm



Joined: 17 Apr 2006
Posts: 8

PostPosted: Fri Oct 19, 2012 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

In case anyone else is curious... I worked with Chris via email but we were unable to resolve. It appears to be something on the machine I was using that is corrupted since it works fine on other machines. Oddly, even if I unistall and reinstall on that particular machine I still cannot see the code view.

In any case, my workaround was to run the tests on that machine and view the results on a different one.

Version: 6.x
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group