Red Gate forums :: View topic - Parser Error Message: Unrecognized attribute 'type'.
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Monitor 3
SQL Monitor 3 forum

Parser Error Message: Unrecognized attribute 'type'.

Search in SQL Monitor 3 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Jason Hannas



Joined: 15 Dec 2006
Posts: 23
Location: Aberdeen, MD USA

PostPosted: Wed Jun 27, 2012 8:15 pm    Post subject: Parser Error Message: Unrecognized attribute 'type'. Reply with quote

Getting this error when trying to run SQL Monitor. This is a new installation--any ideas?

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: Unrecognized attribute 'type'.

Source Error:


Line 2: <configuration>
Line 3: <configSections>
Line 4: <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
Line 5: <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35">
Line 6: <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=3.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>


Source File: C:\Program Files\Red Gate\SQL Monitor 3\WebSite\web.config Line: 4


--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2490; ASP.NET Version:1.1.4322.2494
Back to top
View user's profile Send private message
Manfred.Castro



Joined: 23 Apr 2012
Posts: 205

PostPosted: Thu Jun 28, 2012 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

Do you have .NET Framework 3.5 SP1 installed?
http://www.red-gate.com/supportcenter/content/SQL_Monitor/help/3.1/SM_Prerequisites
_________________
Manfred Castro
Product Support
Red Gate Software
Back to top
View user's profile Send private message
Jason Hannas



Joined: 15 Dec 2006
Posts: 23
Location: Aberdeen, MD USA

PostPosted: Fri Jun 29, 2012 4:58 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, but I hadn't selected v2.0 -- my fault.

(see below for: Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2490; ASP.NET Version:1.1.4322.2494 )

I didn't see that in the installation steps. May I suggest placing a sentance on http://www.red-gate.com/supportcenter/Content/SQL_Monitor/help/3.1/SM_UsingIIS under the heading "For IIS 6" under #3 which says something to this effect:

h. Navigate to the ASP.NET tab and ensure the version selected is 2.0.50727.

Thanks for the response!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group