Red Gate forums :: View topic - Objects "exist in both but are different" even after deploy
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Compare 10
SQL Compare 10 forum

Objects "exist in both but are different" even after deploy

Search in SQL Compare 10 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
palomar24



Joined: 14 Jun 2012
Posts: 2

PostPosted: Thu Jun 14, 2012 12:56 am    Post subject: Objects "exist in both but are different" even after deploy Reply with quote

After a successful schema comparison and deployment, I'm seeing a number of objects remain categorized as "objects that exist in both but are different". Looking in the differences pane for each item, the items appear identical. Why might this be happening? It doesn't appear critical, though it does somewhat diminish confidence in the product to see items that should be identical still marked as somehow different.

If it helps, my comparisons are between SQL Source Control (Subversion) and SQL Azure instances, and I'm seeing the same behavior for both staging and production targets.

SQL Compare version is 10.2.0.696.
Back to top
View user's profile Send private message
Chris Auckland



Joined: 24 Oct 2006
Posts: 755
Location: Red Gate Software Ltd.

PostPosted: Wed Jul 04, 2012 10:32 am    Post subject: Reply with quote

Did you still need some help with this? I sent you a message through the support ticket we opened, but I didn't hear anything back.
_________________
Chris
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group