Red Gate forums :: View topic - Upgrade to 3.0
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Monitor 3
SQL Monitor 3 forum

Upgrade to 3.0

Search in SQL Monitor 3 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
mipe10



Joined: 22 Nov 2006
Posts: 46

PostPosted: Fri Mar 23, 2012 11:57 am    Post subject: Upgrade to 3.0 Reply with quote

Hi,
I would just like to inform you that I ran the upgrade and that it worked fine. However the licenses was removed from the installation even though I have the correct ones.

I just added the licenses again. Had to manually register the licenses since the automatic one failed.

Regards
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
fionag



Joined: 05 Jan 2012
Posts: 32
Location: Red Gate

PostPosted: Fri Mar 23, 2012 1:39 pm    Post subject: Reply with quote

That's great that you have upgraded ok. Sorry to hear about the licences.
Is the machine hosting the Base Monitor connected to the internet?
Is there anything in the SQL Monitor log file indicating why this didn't work?
See this link for how to view your log files: http://www.red-gate.com/supportcenter/content/SQL_Monitor/knowledgebase/SM_LogFilesKB
Back to top
View user's profile Send private message
mipe10



Joined: 22 Nov 2006
Posts: 46

PostPosted: Fri Mar 23, 2012 1:55 pm    Post subject: Reply with quote

aahhh should have thought about that! You are right the machine in question sits behind a firewall, Problem solved Smile

Do you need to have a internet connection from the application server during upgrade in order to validate the licenses, thereby confirming that you have the correct licenses? Perhaps thats why my licenses was removed!?

Regards
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
fionag



Joined: 05 Jan 2012
Posts: 32
Location: Red Gate

PostPosted: Fri Mar 23, 2012 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

We need to validate the licence after upgrade because in this case it was a major upgrade and therefore your v2.x licence would only be valid for v3.0 if you have a support and upgrades package.
If this validation fails (either due to lack of internet connection or because you don't have support and upgrades) then you are moved onto a trial version.
Thanks, Fiona
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group