Red Gate forums :: View topic - custom web server for reporting with HTTPS
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

custom web server for reporting with HTTPS

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
iosub



Joined: 19 Oct 2010
Posts: 19

PostPosted: Thu Feb 02, 2012 2:10 pm    Post subject: custom web server for reporting with HTTPS Reply with quote

Hi

I have already the web server working with http but in order to have better security when sending the error logs to my web server I have setup a HTTPS server.

I have change on SA options to use the HTTPS address

But now when I try to send an error log from SL cliente
I get
" There was an error connecting to server:
ERR 2001: The provided URI scheme 'https' is invalid; expected 'http' Parameter name: via"

how can I fix this?

I'm using SA 6.6
Back to top
View user's profile Send private message
james.billings



Joined: 16 Jun 2010
Posts: 1116
Location: My desk.

PostPosted: Fri Feb 03, 2012 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for your post.

Unfortunately the error reporting webservice is known to return this error when used with an SSL connection from Silverlight (in addition, Windows Phone 7 also fails to work, although without any error).

We have an existing bug report to look into this (reference SA-907) and it's currently marked to be looked at in version 7. I don't have any ETA for this right now though I'm afraid.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group