Red Gate forums :: View topic - DevExpress.XtraPrinting not working on SmartAssembly 6.5
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

DevExpress.XtraPrinting not working on SmartAssembly 6.5

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Go to page 1, 2  Next
Author Message
giorgizek



Joined: 23 Dec 2011
Posts: 8

PostPosted: Fri Dec 23, 2011 9:33 am    Post subject: DevExpress.XtraPrinting not working on SmartAssembly 6.5 Reply with quote

I tested embedding dll in old version SmartAssembly 6.2 and everything worked but in new version not working
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Tue Dec 27, 2011 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

Sorry that is not enough information to track down any problem but as I recall, DevExpress components are problematic. If you have any error information at all please pass it on and I'll see if I can reproduce the problem.
Back to top
View user's profile Send private message
giorgizek



Joined: 23 Dec 2011
Posts: 8

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 7:37 am    Post subject: Reply with quote

i'm trying to use method XtragridView.ExportToXlsx(fileName);
DevExpress.XtraGrid.v10.2.dll

in version SmartAssembly version is 6.2 215 is working but in version SmartAssembly 6.5. 1037 is not working
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 10:02 am    Post subject: Reply with quote

OK, what is the error message and stack trace, if possible?
Back to top
View user's profile Send private message
giorgizek



Joined: 23 Dec 2011
Posts: 8

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 10:43 am    Post subject: Reply with quote

there is no error. nothing happens.

I have disabled everything in project settings. just dependencies embedding. but nothing happens.
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 11:39 am    Post subject: Reply with quote

What's supposed to happen? Is it failing to export?
Back to top
View user's profile Send private message
giorgizek



Joined: 23 Dec 2011
Posts: 8

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 11:41 am    Post subject: Reply with quote

it supposed to create file and write data into the file
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 11:58 am    Post subject: Reply with quote

I think some DevExpress components are late-bound and aren't recognized as a dependency. So
1. Is SmartAssembly embedding the DevExpress stuff (you can see this in the project settings)
2. If not, you can try this advice from DevExpress: http://devexpress.com/Support/Center/Issues/ViewIssue.aspx?issueid=B195350
Back to top
View user's profile Send private message
giorgizek



Joined: 23 Dec 2011
Posts: 8

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 12:13 pm    Post subject: Reply with quote



all dll's are included for export
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

Maybe there is an exception happening, but DevExpress is catching it? If you're handy with a debugger you can see if that's the case - you can attach Visual Studio debugger to the process and tell it to catch all exceptions (CTRL-ALT-E, select managed exceptions).

edit: maybe attaching Red Gate's support debugger would be more useful as if it's a binding exception you should get good info on the inner exception.
Back to top
View user's profile Send private message
giorgizek



Joined: 23 Dec 2011
Posts: 8

PostPosted: Wed Jan 04, 2012 11:26 am    Post subject: Reply with quote

http://bizguide.ge/RedGate.RedFlag.Results.xml

here is ar debug result
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Wed Jan 04, 2012 12:17 pm    Post subject: Reply with quote

I suspect it's because the XtraPrinting assembly is signed with a strong-naming key and the code is not including the key in the binding. For instance, the debug dump indicates you're trying to load "DevExpress.XtraPrinting.v10.2, Version=10.2.4.0" with no public key token.

I'll see if I can reproduce this and get back to you.
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Fri Jan 06, 2012 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

Hello, I sent you a link via email to a patch for SmartAssembly -- did you get that and did the patch work?
Back to top
View user's profile Send private message
giorgizek



Joined: 23 Dec 2011
Posts: 8

PostPosted: Fri Jan 06, 2012 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

I'll try new patch on monday
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6580

PostPosted: Tue Jan 10, 2012 3:18 pm    Post subject: Reply with quote

Hi, Did the patch work? Please let us know, thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Go to page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group