Red Gate forums :: View topic - "Analyze Failed" message in Obfustication - Advanced Setting
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 6
SmartAssembly 6 forum

"Analyze Failed" message in Obfustication - Advanced Setting

Search in SmartAssembly 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
cf



Joined: 29 Dec 2011
Posts: 2

PostPosted: Thu Dec 29, 2011 2:52 am    Post subject: "Analyze Failed" message in Obfustication - Advanced Setting Reply with quote

I'm trying to obfuscate my Silverlight 4 XAP file, and I'm getting the following error window when I go into Obfuscation - Advanced Settings:

"The process failed while analyzing the assembly."

This only happens to certain XAP file, not all. And I see no search result when trying to look everywhere about this message.
Back to top
View user's profile Send private message
cf



Joined: 29 Dec 2011
Posts: 2

PostPosted: Thu Dec 29, 2011 2:58 am    Post subject: Reply with quote

Issue fixed by upgrading from 6.2 to 6.5!
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6641

PostPosted: Fri Dec 30, 2011 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

Thanks for the update. We must have put something in to check more paths for the Silverlight assemblies.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group