Red Gate forums :: View topic - .net reflector 5 said there was an update, showed me the ref
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
.NET Reflector 7.0 Feedback
.NET Reflector 7.0 Feedback forum

.net reflector 5 said there was an update, showed me the ref

Search in .NET Reflector 7.0 Feedback forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
PostMoved



Joined: 16 May 2011
Posts: 4

PostPosted: Mon May 16, 2011 1:34 pm    Post subject: .net reflector 5 said there was an update, showed me the ref Reply with quote

.net reflector 5 said there was an update, said it could not automatically download it, didn't mention .net reflector 6 (which is supposed to be still be free), showed me the reflector 7 website, and then deleted itself! What the hell?
Back to top
View user's profile Send private message
Bart Read



Joined: 31 Mar 2005
Posts: 978
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Mon May 16, 2011 3:41 pm    Post subject: Reply with quote

Can you try it again now, please? It should work fine.
_________________
Bart Read
Principal Consultant
bartread.com Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
Trafalgar



Joined: 17 May 2011
Posts: 4

PostPosted: Tue May 17, 2011 8:06 pm    Post subject: Reply with quote

Still doesn't work.

"This version of .NET Reflector is out of date. Do you want to update automatically?"

I click Yes.

About 15-18 seconds later, it pops up this message:
"Unable to connect to the remote server"

When I click OK on that, the exe file deletes itself (again). (I didn't get a prompt from Windows Firewall, but after re-copying the exe, and adding an exception for it, and trying again, the results were the same)

I'm guessing you've changed the server address since whatever version this is.
Back to top
View user's profile Send private message
Bart Read



Joined: 31 Mar 2005
Posts: 978
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Wed May 18, 2011 1:59 pm    Post subject: Reply with quote

OK, thanks. I suspect it's probably looking for aisto.com, which now appears to be defunct. However the domain name does belong to us, apparently, so I'm going to try to get it recommissioned temporarily, which may well fix this problem.


Thanks,


Bart
_________________
Bart Read
Principal Consultant
bartread.com Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
Bart Read



Joined: 31 Mar 2005
Posts: 978
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Wed May 18, 2011 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

Hi there,


www.aisto.com is now available again for the auto-update service. It can take 24 to 48 hours for DNS changes to propagate so you may not be able to access it immediately.

In addition you may find you need to flush your own local DNS cache in order for the lookup to succeed. To do this, open a command prompt and execute the following command:

Code:
ipconfig /flushdns


If you're still having problems, please let me know.


Thanks,


Bart
_________________
Bart Read
Principal Consultant
bartread.com Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
Bart Read



Joined: 31 Mar 2005
Posts: 978
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Thu May 19, 2011 2:20 pm    Post subject: Reply with quote

Apologies: we were still having an issue with the web server, however I can now confirm that updates to .NET Reflector 6.8 from .NET Reflector 5.x are working correctly.


Many thanks,


Bart
_________________
Bart Read
Principal Consultant
bartread.com Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
Trafalgar



Joined: 17 May 2011
Posts: 4

PostPosted: Sat May 21, 2011 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

It said "A new version of .NET Reflector is available which can not be installed automatically. Please download at 'http://www.aisto.com/roeder/dotnet/'."

That webpage says:

Server Error

403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
Back to top
View user's profile Send private message
Bart Read



Joined: 31 Mar 2005
Posts: 978
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Tue May 24, 2011 2:38 pm    Post subject: Reply with quote

Sure, there are no web pages there, but Reflector isn't trying to load the homepage: there's a file on there with the latest version details in it. You should be able to upgrade automatically from version 5.0.0.0 onwards (v5 originally released February 2007).

Can you bring up the file properties for reflector.exe and let me know what the version numbers are, please?


Thanks,


Bart
_________________
Bart Read
Principal Consultant
bartread.com Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
Trafalgar



Joined: 17 May 2011
Posts: 4

PostPosted: Wed May 25, 2011 12:58 am    Post subject: Reply with quote

File version shows as 4.2.51.0.

Interesting. The readme I have is for version 5.0. I think I know why. When I first ran reflector.exe before making this report, it deleted itself. That was probably 5.0 and went with the readme. I then checked to see if I had a backup - the only thing I had was a zip file in another folder containing another reflector.exe, which I extracted. I didn't check what version it was at the time (it's the version I just gave above, of course), but it was probably a much older version instead of what was deleted (what I had originally installed reflector from), since reflector auto-updated before the changeover to red gate, IIRC. I didn't use it much after that, but not really because of the changeover.
Back to top
View user's profile Send private message
Bart Read



Joined: 31 Mar 2005
Posts: 978
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Wed May 25, 2011 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Give it another try. I don't guarantee that it'll work, because that's a very old version of Reflector, but if the update mechanism hasn't altered it should be fine.
_________________
Bart Read
Principal Consultant
bartread.com Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
Trafalgar



Joined: 17 May 2011
Posts: 4

PostPosted: Thu May 26, 2011 3:07 am    Post subject: Reply with quote

It worked this time - it downloaded 6.8 and I was able to go through the registration and all that.

Many thanks. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Bart Read



Joined: 31 Mar 2005
Posts: 978
Location: Cambridge, UK

PostPosted: Thu May 26, 2011 11:54 am    Post subject: Reply with quote

Excellent. Glad it's sorted!
_________________
Bart Read
Principal Consultant
bartread.com Ltd
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group