Red Gate forums :: View topic - VS2010 + NetDeveloper Plugin = No ANTS Menu in IDE
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Memory Profiler Previous Versions
ANTS Memory Profiler Previous Versions forum

VS2010 + NetDeveloper Plugin = No ANTS Menu in IDE

Search in ANTS Memory Profiler Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
Lycaon



Joined: 27 Nov 2010
Posts: 3

PostPosted: Sat Mar 05, 2011 8:33 pm    Post subject: VS2010 + NetDeveloper Plugin = No ANTS Menu in IDE Reply with quote

I've downloaded and installed the DotNetDeveloperBundle.exe on an x64 with Visual Studio 2010 Standard. There are no options to specifically install the Visual Studio addins and they are not appearing after installation. The IDEs are closed during install.

I've been told that I'd get best profiling results by running the profiler from the IDE, but this is a little impossible if the addins won't show up.

Any suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6649

PostPosted: Mon Mar 07, 2011 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,

First, I want to make sure you've posted to the right forum, because the current version of Mem Profiler is 7 so unless you downloaded the trial and had it sitting around for a year, you would be using that version.

If so, you will find the add-in installer as a separate option in the .NET developer bundle package. Installing the add-in inline with the product was discontinued due to technical problems. If you go to repair the bundle from Programs and Features, you should see the add-in as an option.
Back to top
View user's profile Send private message
Lycaon



Joined: 27 Nov 2010
Posts: 3

PostPosted: Mon Mar 07, 2011 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

I did post to the correct forum for the download I found. Seems I somehow ran across an old download link.
Back to top
View user's profile Send private message
atoth



Joined: 24 Feb 2006
Posts: 6

PostPosted: Mon Jun 27, 2011 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

I needed to do this also - had to uninstall then reinstall the Visual Studio Add On, worked fine.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group