Red Gate forums :: View topic - BUG: Table disappears when changes are made
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Source Control 1
SQL Source Control 1 forum

BUG: Table disappears when changes are made

Search in SQL Source Control 1 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
jav



Joined: 03 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Thu Feb 03, 2011 1:31 pm    Post subject: BUG: Table disappears when changes are made Reply with quote

I have Object Explorer and Object Explorer Details on SSMS. I right-click on a table on Object Explorer Details and select Design. I add a column and save. When I go back to Object Explorer Details, the table that was modified is dissappeared. I have to click Refresh to see it again (now with a small circle on top of the icon representing the change made).

Would be great if this could be fixed...
Back to top
View user's profile Send private message
james.billings



Joined: 16 Jun 2010
Posts: 1114
Location: My desk.

PostPosted: Fri Feb 04, 2011 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for your post.

From the description you gave it sounds like you're hitting a known problem, and we're hoping to put in some changes to stop this happening in the future.

Our internal job for this is SOC-375

As you say, refreshing helps, as should visiting the "commit" tab.
Back to top
View user's profile Send private message
jav



Joined: 03 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Tue Feb 08, 2011 10:07 am    Post subject: Reply with quote

Yeah, found it also at the suggestions forum.

http://redgate.uservoice.com/forums/39019-sql-source-control/suggestions/779621-modifying-a-table-makes-it-disappear-from-the-tabl
Back to top
View user's profile Send private message
HeavenCore



Joined: 08 Jul 2011
Posts: 9

PostPosted: Thu Jan 31, 2013 3:10 pm    Post subject: Any progress Reply with quote

Is there any progress on this?

I'm using 3.1.0.4829 and this bug is still there, the table disappears from the object explorer, if i refresh the table list it appears but then disappears again after a few seconds.

Here is a quick video of me demonstrating the problem:

http://www.heavencore.co.uk/filehub/uploaded/RedGateSourceBug.wmv - right click, "Save Target As..."

It's driving us bonkers and until this is fixed our other developers are relunctant to purchase the source control addin!
Back to top
View user's profile Send private message
tgarbrecht



Joined: 08 May 2013
Posts: 1

PostPosted: Wed May 08, 2013 6:51 pm    Post subject: Is this problem fixed yet? Reply with quote

I have the exact same issue with version 3.0.13.4214.

This is annoying to the point that the software is unusable!

Tyson[/b]
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group