Red Gate forums :: View topic - get 'specified cast is invalid' when trying to attach file
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Virtual Restore 2
SQL Virtual Restore 2 forum

get 'specified cast is invalid' when trying to attach file

Search in SQL Virtual Restore 2 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
kconner



Joined: 24 Nov 2010
Posts: 4

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 11:17 pm    Post subject: get 'specified cast is invalid' when trying to attach file Reply with quote

I purchased Virtual Restore 2.x about 6 weeks ago and am just now testing its use. At the same time, I purchased an upgrade to my SQL Backup 5.1 - I just completed installing v 6.4.0.56. In order to test VR, I did a backup of a small database with new SQL Backup version and then tried to use VR wizard to attach it. When I try to attach the backup file (I have tried an sqb compressed non-encrypted file plus a native sql 2000 file), I get the message 'Specified cast is not valid'. I can't find any information related to this message in the support site although I figure it must be something simple. Can you share any info on this?

Let me know if you need any additional info.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
kconner



Joined: 24 Nov 2010
Posts: 4

PostPosted: Mon Nov 29, 2010 6:02 pm    Post subject: upgrade fixed issue Reply with quote

upgraded to new version 2.2 of SVR at suggestion of support and this seemed to correct the problem. Was able to attach both native bak and sqb formats.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group