Red Gate forums :: View topic - Font 'Verdana' does not support style 'Regular'
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
ANTS Performance Profiler 6
ANTS Performance Profiler 6 forum

Font 'Verdana' does not support style 'Regular'

Search in ANTS Performance Profiler 6 forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
EricHarmon



Joined: 29 Nov 2005
Posts: 3

PostPosted: Wed Nov 10, 2010 10:09 pm    Post subject: Font 'Verdana' does not support style 'Regular' Reply with quote

I recently purchased a new computer (Windows 7 x64 Professional), and just installed RedGate developer tools on it. When I try to run ANTS Performance Profiler 6, the splash screen comes up, and then the following error message:

Font 'Verdana' does not support style 'Regular'

I've never seen this before. Does anyone have any suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
nick.maidment



Joined: 29 Jan 2010
Posts: 74

PostPosted: Thu Nov 11, 2010 10:40 am    Post subject: Reply with quote

Please can you check in \windows\fonts and make sure you have the Verdana font installed?
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6649

PostPosted: Thu Nov 11, 2010 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

If you don't have another computer handy to grab the Verdana font from, you can try using an elevated command prompt and run SFC /scannow. This should put the system fonts back in factory condition.
Back to top
View user's profile Send private message
EricHarmon



Joined: 29 Nov 2005
Posts: 3

PostPosted: Thu Nov 11, 2010 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Wow, this was crazy. I ran SFC/scannow, and it said there were no issues. I checked Windows\Fonts and Verdana was there (all four files). The dates/times/sizes were correct. I went into Word and entered some text and set it to Verdana. When I formatted it as "Regular" it displayed as iItalic. Even the preview in the Control Panel Fonts applet displayed in italics.

I copied the Verdana files from a Windows 7 VM with no change in behavior. Finally, I deleted the Verdana font from this machine and then copied it again from the Windows 7 VM, and that finally fixed the issue.

This is a new machine (a month old). I can't imagine what on earth might have happened, but thanks, guys, for the help!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group