Red Gate forums :: View topic - localization files on a XAP
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SmartAssembly 5
SmartAssembly 5 forum

localization files on a XAP

Search in SmartAssembly 5 forum
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Jump to:  
Author Message
iosub



Joined: 19 Oct 2010
Posts: 19

PostPosted: Tue Oct 19, 2010 3:57 pm    Post subject: localization files on a XAP Reply with quote

HI

We are evaluating your products.

we have silverlight .xap that is multi language (ES and EN) the original xap file has two directories inside for "ES" and "EN".

The converted .xap file after the obfuscation does not have these two directories so our .xap is not working.

We get the error
Message: Unhandled Error in Silverlight Application
Code: 2105
Category: InitializeError
Message: Failed to load pre-requisites for the application

As a workaround we have add these two directories to the converted .xap file and now is working

is this a bug? or we are missing something?

Thank you

More:
I have modify "Sample 06 - Silverlight " custom error template and There are also directories with different languages. These resources are not added to the xap files. Resulting that the custom template is not localized.
Back to top
View user's profile Send private message
Alex.Davies



Joined: 02 Dec 2008
Posts: 335
Location: Cambridge, uk

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 12:11 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the report.

The does sound like a bug to me, we hadn't thought about the localisation system and how it might affect xaps.

We'll have it fixed next version.

The workaround you used sounds good, if you can automate it enough for your purposes. Another workaround would be to obfuscate the copy of the dll in the obj directory at the AfterCompile step of building, details here:
http://www.red-gate.com/supportcenter/Content.aspx?p=SmartAssembly&c=SmartAssembly/help/5.0/SA_UsingSmartAssemblyWithMSBuild.htm&toc=SmartAssembly/help/5.0/toc1032253.htm
_________________
Alex
Developer,
Red Gate .NET Tools
Back to top
View user's profile Send private message
iosub



Joined: 19 Oct 2010
Posts: 19

PostPosted: Thu Nov 04, 2010 8:20 pm    Post subject: Re: Reply with quote

Alex.Davies wrote:
Thanks for the report.

The does sound like a bug to me, we hadn't thought about the localisation system and how it might affect xaps.

We'll have it fixed next version.

The workaround you used sounds good, if you can automate it enough for your purposes. Another workaround would be to obfuscate the copy of the dll in the obj directory at the AfterCompile step of building, details here:
http://www.red-gate.com/supportcenter/Content.aspx?p=SmartAssembly&c=SmartAssembly/help/5.0/SA_UsingSmartAssemblyWithMSBuild.htm&toc=SmartAssembly/help/5.0/toc1032253.htm


Hi did you fix this on SA 6 EAP 83??

can I use my trial code for testing SA 6?

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Alex.Davies



Joined: 02 Dec 2008
Posts: 335
Location: Cambridge, uk

PostPosted: Fri Nov 05, 2010 2:12 am    Post subject: Reply with quote

No, I'm afraid it's not done yet, I'll try to remeber to let you know when it is.

The version 6 eaps each start a new 14 day trial for you to use, so you shouldn't have to worry about your trial expiring while you're using them.
_________________
Alex
Developer,
Red Gate .NET Tools
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group