Red Gate forums :: View topic - Regester problem Compairson SDK
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Comparison SDK Previous Versions
SQL Comparison SDK Previous Versions forum

Regester problem Compairson SDK

Search in SQL Comparison SDK Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
jimmypooh



Joined: 12 Oct 2010
Posts: 8

PostPosted: Tue Oct 12, 2010 2:28 pm    Post subject: Regester problem Compairson SDK Reply with quote

I'm writing an application using Comparison SDK 8. When the program gets to the part where it uses the redgate tool it asks me to register. I am already regesterd, all of the other stand alone tools work and say they are registerd. When I click on the Register button I get a new window that is blank except for a general window icon. Looks like there is a problem on that screen. Please see images here:




Thanks for the help
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6641

PostPosted: Wed Oct 13, 2010 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for your post. There are two different scenarios for licence failures like this one. One is during the product build, which is normal, and the other is when you actually run the compiled program.

If the licensing works successfully at build-time, your executable will not throw a nag requester when it is run. To verify your build, you can run it on another computer that doesn't have a licensed copy of SDK, or you can use a tool like Reflector to check for an embedded resource called <myassembly>.exe.licenses.

The problem with the blank "serial number" window is usually caused when the program is not running with Administrator access. It needs this to get some system resources, but this won't be necessary for the compiled program after the licensing is successful. You just need to make sure you follow the instructions for licensing SDK applications (create licenses.licx, etc) and run Visual Studio or whatever IDE your are using as administrator.
Back to top
View user's profile Send private message
jimmypooh



Joined: 12 Oct 2010
Posts: 8

PostPosted: Wed Oct 13, 2010 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

I am running as administrator and still can't get it to activate. Please help.
Back to top
View user's profile Send private message
Brian Donahue



Joined: 23 Aug 2004
Posts: 6641

PostPosted: Wed Oct 13, 2010 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

We will have to work with you directly via email on this one.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group