Red Gate forums :: View topic - Continually get Exception from HRESULT: 0x8004010F
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
Exchange Server Archiver
Exchange Server Archiver forum

Continually get Exception from HRESULT: 0x8004010F

Search in Exchange Server Archiver forum
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Jump to:  
Author Message
mmillerhta



Joined: 24 Sep 2010
Posts: 1

PostPosted: Fri Sep 24, 2010 9:45 pm    Post subject: Continually get Exception from HRESULT: 0x8004010F Reply with quote

While attempting "Copy back to Exchange" I recieve the below error:

System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8004010F): Exception from HRESULT: 0x8004010F
at RedGateMapiLib.AttachmentClass.GetBinaryAttachmentData()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiAttachment.GetNormalDataStream()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiAttachment.CreateMailAttachment()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiMessage.CreateMailItem()
at r.<EnumerateMessages>d__0.MoveNext()
15:10:32.788|Trace |TaskAction |3 |RedGate.ExchangeArchiver.ArchiveService.Interface.ArchiveServiceException: For error details see log files in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Application Data\Red Gate\Logs\ESA Archive Service 3 ---> System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8004010F): Exception from HRESULT: 0x8004010F
at RedGateMapiLib.AttachmentClass.GetBinaryAttachmentData()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiAttachment.GetNormalDataStream()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiAttachment.CreateMailAttachment()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiMessage.CreateMailItem()
at r.<EnumerateMessages>d__0.MoveNext()
at t.<EnumerateMessages>d__0.MoveNext()
at RedGate.ExchangeArchiver.Exchange.Engine.ExchangeEngine.<GetMessagesFromMailbox>d__0.MoveNext()
--- End of inner exception stack trace ---
at RedGate.ExchangeArchiver.Exchange.Engine.ExchangeEngine.<GetMessagesFromMailbox>d__0.MoveNext()
at v.a(String , T , ScheduleBase , B , TimeoutPending , IExchangeAbstraction , IActiveDirectoryService , M , d , Boolean& )
at v.DoWork()
at RedGate.ExchangeArchiver.ArchiveService.Engine.Tasks.TaskBase.RedGate.ExchangeArchiver.ArchiveService.Engine.Tasks.ITask.Action()
15:10:32.788|Debug |Job Controller |8 |Tasks finished in phase Pullback of scheduleSchedule(No schedule)(id 2).
15:10:32.788|Trace |Archive Service |8 |RedGate.ExchangeArchiver.ArchiveService.Interface.ArchiveServiceException: For error details see log files in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Application Data\Red Gate\Logs\ESA Archive Service 3 ---> System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8004010F): Exception from HRESULT: 0x8004010F
at RedGateMapiLib.AttachmentClass.GetBinaryAttachmentData()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiAttachment.GetNormalDataStream()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiAttachment.CreateMailAttachment()
at RedGate.ExchangeArchiver.MAPI.Engine.MapiMessage.CreateMailItem()
at r.<EnumerateMessages>d__0.MoveNext()
at t.<EnumerateMessages>d__0.MoveNext()
at RedGate.ExchangeArchiver.Exchange.Engine.ExchangeEngine.<GetMessagesFromMailbox>d__0.MoveNext()
--- End of inner exception stack trace ---
at RedGate.ExchangeArchiver.Exchange.Engine.ExchangeEngine.<GetMessagesFromMailbox>d__0.MoveNext()
at v.a(String , T , ScheduleBase , B , TimeoutPending , IExchangeAbstraction , IActiveDirectoryService , M , d , Boolean& )
at v.DoWork()
at RedGate.ExchangeArchiver.ArchiveService.Engine.Tasks.TaskBase.RedGate.ExchangeArchiver.ArchiveService.Engine.Tasks.ITask.Action()
15:10:32.788|Error |Archive Service |8 |For error details see log files in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Application Data\Red Gate\Logs\ESA Archive Service 3
15:10:32.788|Warn |Job Controller |4 |Copy back task has finished. No messages were copied back.
Mailboxes processed: 1

I am currently running:
Exchange 2003 Sp2
ESA 3.0.0.922
MAPI 6.5.8022.0
Back to top
View user's profile Send private message
Linda Hawksworth



Joined: 25 Jun 2007
Posts: 192

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 9:53 am    Post subject: Reply with quote

I think you have encountered a known issue with Exchange Server Archiver. Somehow some of the mail attachments become detached from the mail with no filename.

We have a patch for the copy back issue you are seeing. You can download the patch to the ESA Archive Service from ftp://support.red-gate.com/patches/ESA/ESA_Archive_Service_3.0.1.25.zip

Please confirm that this resolves the issue.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group