Red Gate forums :: View topic - Commas and Layout with Wildcard Expansion
Return to www.red-gate.com RSS Feed Available

Search  | Usergroups |  Profile |  Messages |  Log in  Register 
Go to product documentation
SQL Prompt Previous Versions
SQL Prompt Previous Versions forum

Commas and Layout with Wildcard Expansion

Search in SQL Prompt Previous Versions forum
Post new topic   Reply to topic
Jump to:  
Author Message
jcc105



Joined: 05 Oct 2009
Posts: 5

PostPosted: Mon Oct 05, 2009 2:38 pm    Post subject: Commas and Layout with Wildcard Expansion Reply with quote

I am now using the nice and fast v4.0.2.53 standard edition in SQL 2005 Management Studio. One feature that seems significantly different from v3 is the layout when expanding the * wildcard

When I expand
Code:

   SELECT
      pd.*
   FROM
      #tmpProductOrderDetails pd


I now get

Code:

   SELECT
      SiteNumber ,
              ReconciledDateTime ,
              ProductCode ,
              ProductDescription ,
              ProductQuantity
   FROM
      #tmpProductOrderDetails pd


instead of

Code:

   SELECT
      SiteNumber,
      ReconciledDateTime,
      ProductCode,
      ProductDescription,
      ProductQuantity
   FROM
      #tmpProductOrderDetails pd


There is the additional <tab> character (2 actually I think) before the second and subsequent column names, and there is now a space before each comma. I notice that the comma at least can be turned off in the pro version, but as it was turned off by default in v3 is this just an underhand way of expecting me to upgrade to put the formatting back to how it used to be?

Is anyone else having a similar tabbing issue?

Thanks
Chris


Last edited by jcc105 on Wed Feb 24, 2010 12:22 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Anu Deshpande



Joined: 20 Apr 2009
Posts: 684
Location: Cambridge

PostPosted: Tue Oct 06, 2009 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

Many thanks for your post and explanation.

I was able to replicate the issue hence I have logged this in our internal tracking system whose unique id is SP-2838.

I will update you as soon as I get any details on it's progress.

Sorry for the inconvenience caused by this issue and thanks for your patience.
_________________
Anuradha Deshpande
Product Support
Redgate Software Ltd.
E-mail: support@red-gate.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Matt_B



Joined: 19 Feb 2008
Posts: 9

PostPosted: Wed Nov 18, 2009 11:35 pm    Post subject: Not fixed in 4.0.3.12 Reply with quote

I was hoping this issue (SP-2838) would be fixed in yesterday's update, but this doesn't seem to be the case.

Can you give any idea when it might be addressed?

Thanks,

Matt
Back to top
View user's profile Send private message
Anu Deshpande



Joined: 20 Apr 2009
Posts: 684
Location: Cambridge

PostPosted: Wed Nov 25, 2009 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

Many thanks for your post Matt and apologies that this bug was not fixed in the recent release.

We do not have a fixed date yet as soon as this bug is fixed and when we pin down a date I will update this forum.

Thanks for your patience and co-operation.
_________________
Anuradha Deshpande
Product Support
Redgate Software Ltd.
E-mail: support@red-gate.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jcc105



Joined: 05 Oct 2009
Posts: 5

PostPosted: Wed Feb 24, 2010 12:41 pm    Post subject: Reply with quote

I see that this incident is also logged as SP-2796 but neither made it into v4.0.3.12 and don't seem tobe on the list for 4.0.4.11

Is there any news on any potential future release it may be in?
Back to top
View user's profile Send private message
CodantiM



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 180

PostPosted: Tue Apr 06, 2010 4:52 pm    Post subject: Reply with quote

It appears from what I have heard that Red Gate doesn't think this issue impacts many people, and it isn't slated to be fixed in version 5 that they are working on now. If you experience this bug and would like to see it fixed speak up now so that maybe they will add it to their list to fix.
Back to top
View user's profile Send private message
Anu Deshpande



Joined: 20 Apr 2009
Posts: 684
Location: Cambridge

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

Many thanks for your patience with this issue.

This issue is fixed in EAP 5 of SQL Prompt for more information click here.
_________________
Anuradha Deshpande
Product Support
Redgate Software Ltd.
E-mail: support@red-gate.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jcc105



Joined: 05 Oct 2009
Posts: 5

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 4:27 pm    Post subject: Reply with quote

Cool ... thank goodness I just renewed my support and maintenance!
Back to top
View user's profile Send private message
jcc105



Joined: 05 Oct 2009
Posts: 5

PostPosted: Thu Jan 06, 2011 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

I just installed SP (Standard) v5, but this problem still exists. Do you know when there will be an actual fix for it?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group